Содржина

А требао је то бити генијални маркетиншки потез. Предсједника САД-а очекују нови избори за свега тједан дана, а јавност му није наклоњена. На хуманитарној приредби инсценирана је његова отмица замишљена као промоцијски трик који би требао код гласача промијенити мишљење о челној особи државе. Но један од лажних отмичара одлучи како је прилика за зарадом предобра да се пропусти па одлучи представу претворити у прави злочин.

Редатељ акцијског хита из средине 80-их, Амерички ниња с Мицхаелом Дудикоффом, почетком новог тисуќљеќа снимио је акциќ на трагу Умри мушки, који је, с обзиром на нискобуџетно издање, испоручио импресивне акцијске сцене у којима предњачи највеќа звијезда филма Ериц Робертс, а друштво му праве бивши глазбеник Ице-Т те Мицхаел Мадсен (Ресервоир Догс, Килл Билл, Донние Брасцо), који филму само својом појавом доноси одреѓену дозу цоола.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Амерички нинџа 4 (1990)

    image
    Када је неколико агената ЦИА-е киднаповао бивши британски војник, садиста, послата су једина два човека која могу да помогну. То су америчке Нинџе, Џој Армстронг...
  • Tre vetë kapërcejne malin (1981)

    image
  • Shpërthimi (1974)

    image
  • Амерички нинџа 3 (1989)

    image
    Амерички нинџа Шон Дејвисон тренира у Јапану, припремајуќи се за меѓународно карате такмичење. Меѓутим, оно што не зна јесте чињеница да је прави организатор...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.