poster

Пљујем ти на гроб

I Spit on Your Grave (2010)

Режисер: Steven R. Monroe

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.2/10
Оценка на корисникот: 8.7/10
(10 гласови)

Содржина

Главна јунакиња приче је млада списатељица Јеннифер Хиллс која сама проводи лето у својој колиби крај реке. Локалним силеџијама не свиѓа се независна цура из града, па одлуче очитати јој лекцију. Прво је узнемиравају, а на крају је отимају и групно силују. Измрцварена Јеннифер скаче у реку и нападачи мисле да је мртва, али се касније враќа и окрутно свети својим силоватељима. Довољно је реќи да се служи и великим клештима које ќе очито послужити за кастрацију!

Слики

Пљујем ти на гроб

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Вучји поток (2005)

    image
    Према истинитим догаѓајима. Сваке године у Аустралији нестане преко тридесет хиљада људи. Неки никад не буду пронаѓени. Бен, Лиз и Кирсти су купили стари ауто и...
  • Одблесоци (2008)

    image
    Кога агентот на Европол, Том Бриндил, ќе го викнат во Барселона, Шпанија, за да го најде серискиот убиец познат како „Пигмалион“ тој доаѓа до исклучително...
  • Балканско кино: Давител против давител (1984)

    image
    Во осумдесеттите години на минатиот век, Белград конечно станува метропола.-добива серијски убиец...
  • Прогањање (1963)

    image
    Млади официр Наполеонове војске, који се случајно одвојио од сабораца, прати мистериозну девојку до замка старог Барона, који крије велику тајну.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.