рејтинг: 6.7/10
Оценка на корисникот: 7.8/10
(16 гласови)

Содржина

Радња се заснива на животној причи 50-годишње Џо (Шарлот Гејнзбур, коју смо видели и у Фон Трировој Меланхолији на РТВ2), нимфоманке по сопственој процени и дијагнози. Првобитно замишљена као интегрална прича, Нимфоманка је због своје дужине подељена у два дела од по 2 сата.
У другом делу филма Нимфоманка, главна јунакиња Џо наставља да прича причу о свом животу, док Селигман наставља пажљиво да је слуша, са свом разузданошќу и поетичнношќу, свим сексуалним искуствима у зрелом добу, које прича обухвата. Кроз поглавља „Источна и западна црква", „Огледало" и „Пиштољ" главна јунакиња се присеќа како је са партнером Џеромом (Шаја Лабуф) водила наизглед среќан живот после роѓења сина.
Меѓутим, Џо изненада креќе у потрагу за новим искуствима која би то променила. Џером напушта њихов дом, а сина даје хранитељској породици. Њен верни слушалац Селигман признаје да разуме њене поступке и Џо почиње да верује да је он њен једини прави пријатељ. Али, да ли је?
Филмом Нимфоманка Ларс фон Трир заокружује тзв. Трилогију депресије, која обухвата и његова претходна остварења Антихрист и Меланхолија.

Слики

Нимфоманка 2Нимфоманка 2Нимфоманка 2

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бехинд Греен Лигхтс (1946)

    image
    Полицајац Сем Карсон истражује политичко убиство након што жртва буде остављена испред полицијске станице...
  • Авантура (1960)

    image
    Во класиката на италијанската кинематографија на Микеланџело Антониони, две прекрасни млади жени, Клаудија и Ана, му се придружуваат на љубовникот на Ана, Сандро,...
  • Сеќање на Марни (2014)

    image
    A young girl is sent to the country for health reasons, where she meets an unlikely friend in the form of Marnie, a young girl with flowing blonde hair. As the...
  • Memsahib (2006)

    image
    Британска учителка во 1850та година се заљубува во кралот Бегампур во Индија, но нивната љубов е нагло прекината, па нивните реинкарнирани души се среќаваат во...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.