рејтинг: 6.5/10
Оценка на корисникот: 6/10
(2 гласови)

Содржина

На сјеверној обали остварит ќе се сви његови снови. Прије повратка факултету у Аризони, Рицк (Матт Адлер) одлучи провести љето сурфајуќи на Хавајима. Тамо му се локални сурфери изругују јер једноставно не вјерују да младиќ из пустиње може научити даскати, али, на Рицкову среќу, нису сви толико сумњичави према његовим способностима и настојањима да постане јахач валова. Сурферска легенда Цхандер (Грегорy Харрисон) вјерује у Рицка и одлучи га подучити свему што зна. Рицк на Хавајима упозна и лијепу Киани (Ниа Пееплес) према којој осјети јаку привлачност.
„Сјеверна обала“ у одреѓеним гледатељским круговима слови као класик који сви заљубљеници у даскање морају погледати. Главне улоге подијелили су Матт Адлер, који у улози Рицка научи вриједне лекције о животу и љубави, Ниа Пееплес и Грегорy Харрисон, чијим наступима се заиста нема што приговорити. Филм је снимљен на прелијепој локацији Оахуа, а у њему се појављују и сурферске легенде Геррy Лопез и Лаирд Хамилтон те свјетски прваци даскања Схаун Томсон, Дерек Хо и Марк Оццхилупо.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Боксерот (2009)

    image
    Бен е млад човек што нема добро минато. Доаѓа денот кога излегува од затвор. Но, сега Бен сака да го смени својот живот и да стане подобар човек. На својот нов...
  • Крид (2015)

    image
    Адонис Џонсон (Мајкл Б. Џордан) никогаш не го познавал својот познат татко, светскиот шампион во тешка категорија Аполо Крид, кој умрел пред тој да се роди....
  • Nusja dhe shtetërrethimi (1978)

    image
  • Fijet që priten (1976)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.