Содржина

Велики бонвиван и комплетни плејбој Тонy Старк (Роберт Доwнеy Јр.) уједно је и ненадмашни генијални инжењер и конструктор. За вријеме презентације свога најновијег оружја у Афганистану, бива рањен и ухиќен, а терористи желе да опасну летјелицу створи управо за њих. Меѓутим, Старк од лимитираног материјала успијева себи креирати челично одијело, којим чак и спрјечава очекивану смрт од гелера који му је након напада остао забијен у прса. Уз помоќ свога одијела Старк бјежи из руку отмичара, а по повратку у Америку обзнањује како ќе његова компанија престати производити оружје. Но, врло брзо дознаје како његов замјеник Обадиах Стоне (Јефф Бридгес) има другачије планове.

Сцеарист: ,
Продуцент: Ari Arad, Avi Arad
времетраење: 83 мин

Слики

Непобедиви Гвоздени човек

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Хобит: Битката на петте војски (2014)

    image
    „Хобит: Битката на петте војски“ носи епски расплет на авантурите на Билбо Багинс, Торин Оукенсшилд и дружината џуџиња. Откако ја врати својата татковина од...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.