СОДРЖИНА

Маѓионичар којем је пошло за руком изгубити жену приликом точке нестајања и дјечак Маx постат ќе пријатељи у овој пустоловној комедији Wиллиама Сацхса. Велики Бен Кингслеy надахнуто је одглумио повученог маѓионичара, Замбонија, а не треба заборавити нити шармантну Мерцедес Руехл ("Краљ рибара")!
Мали Маx (Матт Wеинберг) рано је остао без родитеља. На жалост, школа му није нека утјеха јер често мора подносити насилно понашање старијих ученика. Једнога дана, Маx с пријатељима пролази покрај запуштене куќе, која је на гласу као куќа духова, и одлучи истражити о чему је заправо ријеч. Ускоро Маx открива како куќа припада Великом Замбонију (Бен Кингслеy), некадашњем маѓионичару који се повукао из јавности након што је његова супруга ишчезла усред точке нестајања. Иако Замбони није одушевљен гостима, Маx ќе постати његов пријатељ и судруг у борби против криминала!

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Биг Стоун Гап (2014)

  петок
  image
  Прича се врти око транзиционе тачке у животу Аве Мариа Муллиган, срца њене заједнице у Аппалацхиан Моунтаинс у Вирџинији.
 • Момци у акцији (2010)

  петок
  image
  Они су младиќи, колеге и нису баш успешни код нежнијег пола њихових година. Због тога су, мало је реќи, очајни. Али, ствари се из корена мењају када открију да...
 • Џејк на квадрат (2013)

  петок
  image
  Режисерот се впушта во нов филмски проект, кој ќе му помогне да открие како ја уништил секоја врска во која некогаш бил.
 • Вечера во Америка (2020)

  петок
  image
  Еден панк рокер во бегство (Кајл Галнер) и една млада жена (Емили Скегс), која е под опсесија од неговата група, заедно одат на неочекувано е епско патување низ...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.