Содржина

Бади Амарал е успешен и препотентен агент за маркетинг од Лос Анџелес. Тој планира да ја помине вечерта со една убава бизнисменка од Далас, но случајно на аеродромот ги заменува билетите со еден непознат човек. Авионот на којшто Бади требал да се качи паѓа, а сите патници погинуваат, што кај Бади буди чувство на вина поради кое се оддава на алкохол. За да се искупи, Бади оди на патување, во потрага по жената за која мисли дека станала вдовица. Тој ја наоѓа Аби Џанели и набргу се заљубува во неа.

Слики

ВраќањеВраќањеВраќањеВраќањеВраќањеВраќањеВраќањеВраќањеВраќањеВраќањеВраќањеВраќањеВраќањеВраќањеВраќање

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • In Every Season (1980)

    image
    The movie depicts a love story in a students campus where the feelings, love, and humor are interlaced with each-other.
  • Седум души (2008)

    image
    Еден чуден агент на Даночната служба ја користи својата база на податоци за да лоцира повеќе луѓе кои имаат проблеми, и се обидува да им помогне да си ги подобрат...
  • Зона Замфирова 2 (2017)

    image
    Лепу Зоне игра млада Бранкица Себастијановиќ, док је улога Манета припала Милану Васиќу. Скоро 15 година након што је екранизована ова велика љубавна сага,...
  • Поштујемо завете (2021)

    image
    Организаторица вјенчања Хазел суочена је с врло кратким роковима након што добије задаќу организирати савршено вјенчање за своју сестру.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.