Содржина

Година је 1998. и обожаватељи у цијелом свијету нестрпљиво ишчекују приказивање филма „Ратови звијезда И“. Али за Ерица, Линуса, Хутцха и Wиндоwса, ријеч „обожаватељ“ много је више од назива, то је ознака части. Нестрпљиви и вјечно одани својој ствари, ови бивши пријатељи из средње школе поновно се удруже и крену на пут о којем су сањали. Путују на запад прелазеќи земљу како би посјетили своју Меку – ранч Скywалкер Георга Луцаса – план је провалити, украсти филм и стеќи глас првих обожаватеља у повијести који су га погледали. Али како би осигурали своје мјесто у куќи славних, морат ќе се борити с бизарним мотористима, лудим сводником, поремеќеним трекијима и прикривеним жаром Wилиама Схатнера.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Службеници II (2006)

    image
    Поради несреќа во продавниците на Данте и Рандал, тие се принудени да бараат нови хоризонти. На крај го наоѓаат своето место во империја за брза храна „Мубис".
  • Show Dogs (2018)

    image
    In a world where humans and anthropomorphic animals, e.g. talking dogs co-exist, a macho but lonely Rottweiler police dog named Max is ordered to go undercover as...
  • Fantomas contre Scotland Yard #3 (1967)

    image
    Пустоловна комедија. У треќем и посљедњем наставку трилогије Фантôмас намеќе порез богаташима пријетеќи да ќе убити оне који то не прихвате. Новинара Фандора и...
  • О, брате, каде си? (2000)

    image
    Тројца избегани затвореници бараат скриено богатство на Југот додека ги брка човек на законот кој не се откажува.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.