Autor poznatog serijala "Dosije" Mašan Lekić, donosi nam još jedan novitet iz dokumentarnog prikaza najvećih zločina i kriminalnih aktivnosti sa ovih prostora. Za razliku od Dosijea, nova emisija će imati dinamičniju formu i pratiće najaktuelnije događaje iz crne hronike, a ekipa emisije, na čelu sa Lekićem, danonoćno će pratiti službe koje se bore protiv kriminala i spasavaju živote - od hitne pomoće do specijalnih jedinica.
Ovo je dramatičan prikaz rada nadležnih službi i njihovih napora da spreče, pomognu i reše mnogobrojne slučajeve koji su nažalost, postali svakodnevica. O novoj emisiji autor Mašan kaže: „Uz dokumentarnu emisiju „Dosije koja traje već devet godina, a čiju ćemo novu sezonu takođe uskoro gledati, odlučili smo da pokrenemo još jednu emisiju koja će se baviti najakutelnijim događajima koji su se dogodili tokom nedelje. Uz rekonstrukciju, analize i izjave svedoka slučajeva koje potresaju Srbiju i region, veoma interesantan deo emisije biće praćenje rada interventih i specijalnih jedinica, žandarmerije ali i drugih službi koje se takođe bave spasavanjem ljudskih života kao što su Gorska služba, hitna pomoć i vatrogasna služba. Poseban akcenat stavićemo na slučave koji još nisu rešeni ali i priče o nestalim ljudima. Pokušaćemo, uz pomoć gledalaca, da ih pronađemo ili uđemo u trag.
O tome koliko napora iziskuje realizacija ovakvog formata, autor objašnjava: „U odnosu na Dosije, koja je igrano-dokumentarna forma, ovde je cela ekipa u konstantnom pokretu i 24 sata budna kako bi gledaocima što vernije prikazala postupak rešavanja određenih slučajeva u toku nedelje. Naše ekipe su podeljene i non-stop dežuraju u celoj Srbiji. Zbog svega toga, ova emisija je zahtevnija u realizaciji, mora mnogo brže da se radi i deluje na terenu.

Transmetimet në kanale:

Prva  

Episodi vijues:

e premte
01:45
Na mestu zločina sa Mašanom
2.10.23
02:45
Na mestu zločina sa Mašanom
2.10.23
22:10
Na mestu zločina
REKOMANDIMET
 • Cold Case Files (2017)

  image
  Tense new series exploring cold cases from victims death to criminal conviction. Expertly narrated by a foreboding Danny Glover.
 • Ice Cold Killers (2012)

  image
 • Web of Lies (2014)

  image
  Nga ndërveprimet në rrjetet sociale janë shkaktuar mashtrime, madje edhe vrasje, pasi në shumicën e rasteve, njerëzit nuk e dinë se më kë janë duke folur.
 • Cold Justice (2013)

  image
  Reality series following former prosecutor Kelly Siegler and crime scene investigator Yolanda McClary as they crack cold cases across the U.S.
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.