Autor poznatog serijala "Dosije" Mašan Lekić, donosi nam još jedan novitet iz dokumentarnog prikaza najvećih zločina i kriminalnih aktivnosti sa ovih prostora. Za razliku od Dosijea, nova emisija će imati dinamičniju formu i pratiće najaktuelnije događaje iz crne hronike, a ekipa emisije, na čelu sa Lekićem, danonoćno će pratiti službe koje se bore protiv kriminala i spasavaju živote - od hitne pomoće do specijalnih jedinica.
Ovo je dramatičan prikaz rada nadležnih službi i njihovih napora da spreče, pomognu i reše mnogobrojne slučajeve koji su nažalost, postali svakodnevica. O novoj emisiji autor Mašan kaže: „Uz dokumentarnu emisiju „Dosije koja traje već devet godina, a čiju ćemo novu sezonu takođe uskoro gledati, odlučili smo da pokrenemo još jednu emisiju koja će se baviti najakutelnijim događajima koji su se dogodili tokom nedelje. Uz rekonstrukciju, analize i izjave svedoka slučajeva koje potresaju Srbiju i region, veoma interesantan deo emisije biće praćenje rada interventih i specijalnih jedinica, žandarmerije ali i drugih službi koje se takođe bave spasavanjem ljudskih života kao što su Gorska služba, hitna pomoć i vatrogasna služba. Poseban akcenat stavićemo na slučave koji još nisu rešeni ali i priče o nestalim ljudima. Pokušaćemo, uz pomoć gledalaca, da ih pronađemo ili uđemo u trag.
O tome koliko napora iziskuje realizacija ovakvog formata, autor objašnjava: „U odnosu na Dosije, koja je igrano-dokumentarna forma, ovde je cela ekipa u konstantnom pokretu i 24 sata budna kako bi gledaocima što vernije prikazala postupak rešavanja određenih slučajeva u toku nedelje. Naše ekipe su podeljene i non-stop dežuraju u celoj Srbiji. Zbog svega toga, ova emisija je zahtevnija u realizaciji, mora mnogo brže da se radi i deluje na terenu.

Transmetimet në kanale:

Prva  Prva MAX  

Episodi vijues:

e enjte
22:58
Na mestu zločina sa Mašanom
Nesër
00:15
Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem
e diel
20:30
Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem
e hënë
02:10
Na mestu zločina sa Mašanom
e hënë
21:50
Na mestu zločina sa Mašanom
2.5.24
22:55
Na mestu zločina sa Mašanom
5.5.24
00:15
Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem
5.5.24
20:30
Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem
12.5.24
00:15
Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem
12.5.24
20:30
Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem
REKOMANDIMET
  • Who Killed Jane Doe? (2016)

    image
    Pas vrasjesh së çdo vajze anonime për policinë gjenden dy pista, njëra është puna e policisë në identifikim dhe motivet e vrasjes, ndërsa tjetra është drama e...
  • Dead Silent (2016)

    image
    A snap of a twig. A rustling leaf. In the woods, myth, urban legend, and horror collide with real-life killers. Transporting viewers into a vortex of dark mystery...
  • Cold Case Files (2017)

    image
    Tense new series exploring cold cases from victims death to criminal conviction. Expertly narrated by a foreboding Danny Glover.
  • Married with Secrets (2016)

    image
    Married with Secrets takes a look at what happens when happily ever after goes horribly wrong, when husbands and wives embark on secret lives that take them down...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.