poster

Манхунт: Before the Chase

Manhunt (2019)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 1 - Before the Chase

Содржина

19. коловоза 2004. француска студентица Амелие Делагранге пронаѓена је у парку Тwицкенхам са смртоносним озљедама главе. Виши инспектор Цолин Суттон из метрополске полиције постављен је за главног истражитеља случаја.
Нема форензичких доказа нападача на попришту злочина као ни очитог мотива. Но у околици се догодио низ сличних насилних напада на младе жене. Цолин сумња да постоји веза с убојством Марсхе МцДоннелл која је убијена претходне године.
Полиција открива да је Амелиен мобител задњи пут успоставио контакт с мрежом недуго након њезине смрти, десет километара од парка Тwицкенхам, близу ријеке. Сада знају да га је убојица зацијело понио и удаљио се с попришта у возилу.
Цолин задужује велик дио свог тима да провјери снимке наsорних камера те ноќи како би пронашли возило и одлучује претражити ријеку уз мост Wалтон. Пронаѓен је дио Амелиених ствари, а снимке наsорних камера откривају сумњиви бијели комби близу попришта злочина у вријеме напада.
Серија је 2019. освојила 2 награде БАФТА Wалес: Целyн Јонес у категорији најбољег глумца и Марц Еванс у категорији најбољег редатеља.

Слики

МанхунтМанхунтМанхунтМанхунтМанхунтМанхунтМанхунтМанхунтМанхунтМанхунтМанхунт

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Шерлок (2010)

    image
    Серија Шерлок говори о „саветодавном детективу Шерлоку Холмсу (Бенедикт Камбербач) с радњом смештеном у данашњем Лондону. Холмсов помоќник је др Џон Вотсон...
  • Поаро (1989)

    image
    Дејвид Сашет го остварува најдобриот приказ на славниот Белгиец на Агата Кристи, бидејќи со голем жар се предал на истражување. Ги прочитал сите романи, кратки...
  • Плаве крви (2010)

    image
    Серија прати живот обитељи Реаген, чија је глава обитељи Франк Реаган (Том Селлецк), полицијски начелник. Његова кќи Ерин (Бридгет Моyнахан) је помоќник окружног...
  • Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас (2000)

    image
    “Истрага на местото на злосторството” е криминалистичка драма која решава злосторства со помош на форензички процедури. Серијата ги следи настаните на група...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.