poster

Плес по рубу: серија

DANCING ON THE EDGE (2013)

Драма, Историски | Обединетото Кралство

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 3 - серија

Содржина

Ладy Цремоне приреѓује на свом имању новогодишњу забаву. Сви су затечени када се на забави појави Јулиан који свима говори како се управо вратио из Француске гдје је истраживао нове пословне могуќности. Друштво одлази у село како би сви преко звучника могли чути новогодишње одбројавање. Атмосфера је весела и романтична. Лоуис повјерава Сари да је у ноќи кад је Јессие нападнута видио Јулиана у хотелу.
Станлеy се освеќује нацистима тако што потајно уводи Лоуиса да свира на забави њемачке амбасаде. Псина је била бриљантна, али трагедија Лоуисов смијех брзо претвара у сузе. Јессие умире у болници.
Бенд свира на Јессиеном спроводу, након чега Мастерсон приреѓује бдијење. Док су Лоуис и Сарах у спаваќој соби, упада полиција и одводи Лоуиса у постају. Након бјесомучног испитивања Лоуис је збуњен и не зна више ни сам што је видио оне ноќи кад је Јессие нападнута.
Бенд свира у Империалу на забави за масоне, а тијеком вечери Лоуис открива да је један од њих дао Јулиану алиби. Лоуис се осјеќа немоќним пред елитним удружењем с којим се спрема сукобити.
Посредовањем ладy Цремоне, Мастерсон успијева купити часопис Мусиц Еxпресс и поставља Станлеyја на дужност главног уредника, а Сари нуди посао фотографкиње.
Лоуис увиѓа да би сваког часа могао бити осумњичен за убојство...

Слики

Плес по рубуPles po rubu 01Ples po rubu 02Ples po rubu 03Ples po rubu 04Ples po rubu 05Ples po rubu 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Мала Секира (2020)

    image
    Создадена и режирана од “Оскаровецот“ Стив Меквин (12 години ропство), антологиската серија „Мала секира“ раскажува лични приказни за карипската заедница во...
  • Време на злото (2021)

    image
    Семејството Катиќ го следиме во зората на Втората светска војна во Белград. Богдан Драговиќ се враќа од емиграција, се обидува да воспостави врски со...
  • Македонски театарски претстави

    image
    Прикажуавње на македонски театарски претстави, уметност која во Македонија има длабоки корени и голема богата продукција. Тука може да ги погледнете сите снимени...
  • Плачот на виолината (2007)

    image
    Хусеин Кенан е чувствителен и талентиран музичар кој се обидува да ја надмине болката која животот му ја нанел. Неговото детство е обележано со самоубиството на...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.