сезона: 1

епизода: 6 - Believers

Содржина

Кад је клијент Јохн Марсден затражио од Кате да финализира отказ једном од његових запосленика, њој се тај задатак није учинио комплициран. Нажалост, отпуштени Марцус Wригхт не жели отиќи мирно. Wригхт је под уговорном обвезом да се остави прототипа на чијем развоју ради, али он га не жели предати. Обични отказ ускоро се претвара у обрачун на крову. Кате сад има пуне руке посла око тога како да наѓе нестали прототип, сачува Марцуса од затвора и усреќи свог клијента Марсдена.
Ни Лаурен није ништа лакше док за важног клијента води бракоразводну парницу. То, меѓутим, није лако кад једна од страна одбија изаќи из своје самотне шумске колибе, а камоли потписати документе за развод брака. Но на среќу своје клијентице, Лаурен зна бити врло увјерљива. Чини се да Кате није једина стручњакиња за медијацију у Реед & Рееду.

Извршни продуцент: Мицхаел Сардо

Слики

Праведно и према законуPravedno pravo 01Pravedno pravo 02

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
  • Емма (2009)

    image
    Љубавна прича о младој жени која се тако здушно бави љубавним животом својих ближњих да не види што јој боде очи. 21-годишња Емма Wоодхоусе нема разлога за бригу:...
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.