рејтинг: 8.9/10
Оценка на корисникот: 9.9/10
(29 гласови)

Главни јунак, Шурда, момак је из јужних крајева Србије који долази у Београд не само ´трбухом за крухом´, веќ и тражеќи ону врсту посла која би му највише одговарала. Његова прича почиње куповином једне уходане бријачнице са сталним муштеријама гдје упознаје свог земљака Боба, ´свјетског човјека´ који с њим има шаролике комбинације како би могли успјети у животу. Доживјевши и раскид љубавне везе, Шурда продаје бријачницу како би постао други човјек на другачијем мјесту, но то је само почетак ове узбудљиве приче.
Ова култна серија о животном путу Боривоја Шурдиловиќа ´Шурде´ (Љубиша Самарџиќ) који је од неугледног бријача постао имуќни фризер је за вријеме приказивања била јако популарна због сјајног начина на који је, кроз хумор, приказала негативне појаве у друштву. Завршну пјесму серије ´А сад адио´ изводи један од најпопуларнијих хрватских извоѓача забавне глазбе, Оливер Драгојевиќ.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.