Главна јунакиња америчке серије "Поштено и према закону", Кате Реед (Сарах Схахи), врхунска је парничарка исфрустрирана бескрајном бирокрацијом и неправдом коју свакодневно виѓа, те одлучи постати апсолутна антиодвјетница − посредница.
Ослањајуќи се на своје правно знање, у споју с интуицијом и пожртвовним приступом у рјешавању сукоба, Кате проналази компромисе за широки распон противника − од најбогатијих свјетских твртки до судионика мучних развода.
Након изненадне очеве смрти отвара се јаз измеѓу ње и нове шефице, њезине маќехе (Виргиниа Wиллиамс), а поновно се затјече и у кревету са својим бившим мужем одвјетником (Мицхаел Труццо). Како би читав тај каос задржала под контролом, помаже јој њезин вјерни тајник Леонардо (Барон Ваугхн) који његује штреберски стил.

Беше на каналите:

Stinet  SUPER RTL  DIVA  VOX  HTV1  

Препораки
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.