poster

22.11.63: La verita'

11.22.63 (2016)

Драма | САД

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 5 - La verita'

Содржина

“22. студенога 1963. три су пуцња одјекнула Далласом, предсједник Кеннедy је убијен и свијет се промијенио. Што би се догодило да се то може промијенити?” Крените на пут и сазнајте у новој епској серији 22. студенога 1963. у продукцији студија Ј. Ј. Абрамса “Бад Робот Продуцтионс” (Осумњичени, Фринге, Изгубљени), прослављеног аутора Степхена Кинга, извршне продуцентице Бридгет Царпентер (Тхе Ред Роад, Родитељи, Фридаy Нигхт Лигхтс) и телевизијске куќе Wарнер Брос. Прве двије епизоде режира добитник награде Осцар Кевин Мацдоналд (Посљедњи шкотски краљ, У вртлогу игре).
Серија се темељи на Кингову роману, а окупила је невјеројатну екипу глумаца који утјеловљују дубоко комплексне ликове и удара гледатеље непредвидљивом мрачном страном америчког сна. Јамес Францо наступа као Јаке Еппинг, средњошколски професор који је управо изгубио супругу и који жели направити нешто важно по чему ќе се истакнути. Охрабрен пријатељевом потпором (Цхрис Цоопер), Јаке се враќа у прошлост како би спријечио атентат на предсједника Јохна Ф. Кеннедyја. Прича враќа гледатеље у свијет шездесетих година прошлог стољеќа у Тексасу гдје истражује многобројне тајне које се испреплеќу око наводног убојице Лееја Харвеyја Осwалда. Али Јакеову мисију угрожава не само Осwалд него и Садие, прекрасна библиотекарка која се у њега заљуби, али угрожава га и сама прошлост која се не жели промијенити. Ако се прошлост не промијенити, узвратит ќе протуударцем. Ова ќе вас серија због своје напетости држати на рубу сједала и одвести у епски ковитлац тајни и емотивног узбуѓења какво још нисте доживјели.

Слики

22.11.6322.11.6322.11.6322.11.6322.11.6322.11.6322.11.63

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ноќен менаџер (2016)

    image
    Шпионска мини-серија снимена според романот на поранешниот британски таен агент, подоцна наградуваниот писател Џон ле Кар. Главниот јунак на приказната,...
  • Табу (2017)

    image
    Дејството на мрачната, надреална кратка серија „Табу“ се одвива во 1814 година и го прикажува Џејмс Кезија Делани (Том Харди), човек кој одел во најдалечните...
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
  • Ла Бреа (2021)

    image
    Огромна вртача отворила се у Лос Анѓелесу и раздвојила породицу. Мајка и син раздвојени су од оца и ќерке.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.