Содржина

Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гусману који се тренутно налази на издржавању доживотне робије у затвору у Колораду.
Ова напета и узбудљива драма истражује животну причу једног од свакако најозлоглашенијег криминалца на свету.
Гледаоци ќе имати увид у три раздобља: кад је био тек један од чланова картела Гвадалахара (и радио у обезбеѓењу), његов успон током 90-тих година као и његов пад.
У серији је верно приказан и његово чувено бекство из затвора као и хапшење о ком су извештавали готово сви светски медији.
Занимљиво је да је у време почетка снимања Гусман је још био у Мексику и место снимања је пребачено из безбедносних разлога.
Колумбија је такоѓе мање правно компликована за снимање пошто је Гусман у Мексику ангажовао адвокате да поднесу бесконачни низ жалби. Један од адвоката Хосе Рефухио Родригес је рекао да би продуценти могли да сносе правне последице због коришќења Гусмановог имена и приче без његове дозволе, што је и сам Јоакин Гусман најавио.

Слики

Ел ЧапоЕл ЧапоЕл ЧапоЕл ЧапоЕл ЧапоЕл Чапо

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Моќ (2014)

    image
    Јамес Гхост Ст. Патрицк има све: прелепу жену, предиван стан на Менхетну и новоотворени ноќни клуб у Њујорку. У његов клуб, Трутх, долази само елита: позната и...
  • Наркос (2015)

    image
    Хит серија коју су креирали и продуцирали Крис Бранкато, Карло Бернард и Даг Миро, смештена је и снимљена у Колумбији, што јој додатно даје на уверљивости. Прве...
  • Соммердахлова убојства (2020)

    image
    Угледни полицијски истражитељ Дан Соммердахл воли своју супругу Марианне с којом је у браку 25 година. Она ради као главна криминалистичка техничарка у истом...
  • Homicide Unit Istanbul (2008)

    image
    Istanbul police commissioner Mehmet Özakin is in charge of serious crime, mainly murder investigations, mostly in the Turkish metropolis. A very modern Turk, he...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.