poster

Неукротива љепота

Rough Diamond (2006)

Драма | Ирска, Обединетото Кралство
Режисер: Simon Massey, Dermot Boyd

рејтинг: 7.5/10

У позадини елегантних коњских утрка у сликовитој јужној Ирској пратимо топлу причу о човјеку који мисли да нема ништа, но онда налази сина који треба оца и коња којему само треба пружити прилику. Све троје морају научити вјеровати једни другима ако желе остварити своје снове.
У средишту приче је ривалство амбициозног младог тренера Аидана Доцхертyја (Цонор Муллен) и његових сусједа милијунаша, Цхарлиеја Царрицка (Станлеyја Тоwнсенда) и његове жене Yоланде (Лорраине Пилкингтон), који воде успјешну коњушницу Фиребранд.

Аидан је одлучан продати имање и започети нов живот на другом крају свијета, у Аустралији. Но баш када се спрема предати коњушнице покојнога оца имуќном сусједу и конкуренту Царрицку, појави се незнанац с вијешќу која преокрене Аиданом свијет и увјери га да не прода.
У Аиданов живот изненада улази син за којега није знао да има и дивље ждријебе које није знао да жели. Аидан први пут у животу има прилику. Но хоќе ли имати довољно храбрости преузети узде? Серија је у потпуности снимана на локацијама у Ирској.

Беше на каналите:

HTV1  

Препораки
  • Frühling (2011)

    image
    Katja Baumann is a nurse working in a hospital in Munich. One day as she leaves the hospital she meets Tim Lechner, a young boy who tells her his mother is in the...
  • Момците од Медисон (2007)

    image
    Сместен во 60-тите во Њујорк, „Момците од Медисон“ ја истражуваат гламурозната и од его движената „златна епоха“ на рекламите, каде што секој продава нешто и...
  • Мала Секира (2020)

    image
    Создадена и режирана од “Оскаровецот“ Стив Меквин (12 години ропство), антологиската серија „Мала секира“ раскажува лични приказни за карипската заедница во...
  • Young Doctors (2015)

    image
    The spin-off to the original series 'In aller Freundschaft' focuses on the young doctors in a fictional clinic in Erfurt.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.