Замислите да вас нетко смањи и убаци у чаробни свијет фантастичних створења која живе невјеројатно активне животе. Ова бројна минијатурна створења, која заједно нису веќа од тридесет центиметара, прави су суперјунаци. Премда малена, у себи носе велику снагу. Текунице, сенгији, патуљасти мармосети, мишеви Онyцхомyс, чак и големи носорошци суочавају се с различитим драматичним тренуцима – капи кише тако маленим животињама изгледају као метеорити, а повјетарац им се чини као торнадо! Серија је снимана у неким од најпрепознатљивијих крајолика нашег планета – саванама, пустињама, џунглама, шумама и градовима као што су Токио и Рио де Јанеиро – те истражује те свјетове из нове и јединствене перспективе. Изазови с којима се наши минијатурни јунаци суочавају изузетно су захтјевни, њихови су непријатељи големи, али они за то имају фантастична рјешења. Скривена краљевства нашег планета запањит ќе вас, забавити и фасцинирати. Вријеме је да се свјетла рефлектора усмјере на мала чуда природе.

Беше на каналите:

EXP Natyra  Tring Planet  RTL Living  RTL Kockica  Viasat Nature  BBC Earth  RTS2  RTL DE  

Препораки
  • Па то су Ирвинови! (2018)

    image
    Обитељ Ирвин наставља истраживање Стевеа Ирwина. Обитељ Ирwин, Террy, Бинди и Роберт, одају почаст оставштини Стевеа Ирwина путем свог рада у големом аустралском...
  • Шпијун у дивљини (2017)

    image
    Животиње воле, тугују, варају и долазе до различитих изума - баш као и људи. Нова генерација шпијунских камера открива колико смо слични. Колико се разликујемо од...
  • Природни рај - неприпитомљени планет (2021)

    image
    Viewers can travel to the far corners of the planet and discover the secrets of Earth's few remaining untouched lands, all flourishing with rich biodiversity.
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.