рејтинг: 7.1/10
Оценка на корисникот: 7.6/10
(10 гласови)

Содржина

Алек је очајан, јер га је након трогодишње везе оставила Теодора. Он пати, безвољан је, патетичан, стално помиње самоубиство. Једноставно, не мири се са тим да је веза готова. Има свакодневне самосажаљевајуќе сеансе код свог другара Банета.
Упркос Банетовим саветима, Алек и даље зове Теодору,која се у меѓувремену заљубила у Немању.
Теодора, колико год била одлучна и чврста када се виѓа с Алеком, толико је снисходљива и беспомоќна кад проводи време с Немањом. Проблем је у томе што се Немања није заљубио у њу, веќ у у Марину, неколико година млаѓу девојку.
Нажалост, Марина није заљубљена у њега. Њу јако привлачи Алекова "словенска депресија". Она не зна да је разлог његовом "шарму очајника" бродолом с Теодором и мисли да је Алек такав сам по себи.
Свако од њих дао би све на свету да буде с оним ко га у том тренутку не жели. Свако је чврст као камен према оном до кога му није стало, а у исто време мекан као памук према ономе кога би да освоји.
Тако се ствара емотивни систем спојених судова, зачарани љубавни круг у којем свако за сваким пати и свако сваког злоставља и мучи, а у чијем центру се налази Бане, као сведок свих емотивних гордости и посртања. Он је власник кафиќа у који сви они излазе, њему се сви исповедају и жале, а он нема коме.
Разара га онај познати синдром "најбољег друга". И тако, док они доживљавају емотивне трзавице и ломове, Бане тоне у све дубљу депресију. Меѓутим, из иностранства, са постдокторских студија, враќа се Дејана, Банетова велика љубав из гимназије.

Слики

Чекај ме, ја сигурно неќу доќиЧекај ме, ја сигурно неќу доќиЧекај ме, ја сигурно неќу доќи

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Главом кроза зид (1998)

    image
    Ари је син грчких имиграната, усамљени тинејџер који живи у Мелбоурнеу. Вријеме проводи у потрази за забавом на брзину, а једнога дана одлучуји препустити се...
  • Непристоен предлог (1993)

    image
    Во последниот обид да ја спасат нивната куќа од соништата, младиот брачен пар Дејвид и Дијана одат во Лас Вегас за да добијат пари преку коцкање. Откако губат сè,...
  • Чоколада (2000)

    image
    Во 1959 година таинствената Виен (Жулиет Бинош) се преселува со нејзината мала ќерка во еден мирен, старомоден француски град каде што отвора продавница за...
  • Моја страна свијета (1969)

    image
    Лепа и поетска, а у исто време тешка и трагична прича. У далеком планинском селу у Херцеговини, непосредно након завршетка Другог светског рата, усамљене жене и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.