рејтинг: 4.0/10
Оценка на корисникот: 1/10

Содржина

Полудјели, крвожедни психопат бјежи из умоболнице у којој је завршио зато што се још као активни војник у служби показао готово неурачунљивим и, посљедично, великом опасношќу за своје суборце. Тражеќи освету, планира убити свога бившег заповједника у елитној постројби Рхаб, јер сматра како се овај није за њега довољно заложио. Наравно, заповједник неќе мирно стајати и чекати своју смрт, па два строја за убијање започињу двобој до истребљења.

Иако понајприје намијењен жанровским обожаватељима жељнима квалитетне акцијске забаве, „Тајна постројба" редатеља Схимона Дотана можда и ненамјерно поставља питања о оправданости поступака оних војника на којима се изразито примјеќује како у убијању уживају. Спајајуќи напете акцијске сцене с драмским под-текстом сукоба двојице некадашњих пријатеља, ово је филм који ипак успијева надиќи свој статус б-филма и позиционирати се као компетентан жанровски рад. Главну улогу у њему игра култни Гарy Бусеy.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Mëngjese lufte (1971)

    image
  • Besa e kuqe (1982)

    image
  • Браќа пред сѐ (2019)

    image
    Кал е чесен полицаец кој едвај врзува крај со крај и е нераздвоен со групата пријатели од детството. Неговиот помлад полубрат Ојстер случајно убива човек во...
  • Елисиум (2013)

    image
    Во 2154 година има две класи луѓе: многу богатите, кои живеат на вселенската станица Елисиум, и другите, кои живеат на пренаселената и уништена планета Земја....
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.