poster

Fallen

Fallen (2006)

Режисер: Mikael Salomon

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.4/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Фантастична драма. Аарон Цорбетт (П. Wеслеy) одрастао је по домовима док га није усвојио млади брачни пар, Лори и Том Цорбетт (Ц. Хорсдал и Р. Портер). Аарон има и млаѓег "брата" Стевиеја (А. Феррис), који је такоѓер посвојено дијете. Стевие је аутистичан и једини с ким комуницира је Аарон.
На његов 18. роѓендан Аарону се почињу догаѓати необичне ствари. Прво што открије јест да разумије говор свог пса Габријела, а и Габријел разумије њега. Мислеќи да је оболио од схизофреније, Аарон одлази свом дугогодишњем психотерапеуту. У разговору, лијечник открије да Аарон не само да разумије Габријела него и све људске језике, иако их никада није учио. Сљедеќи необичан догаѓај још ќе га више потрести: наоко бескуќник Зеке (Т. Скерритт), пуним именом Езекиел, открије Аарону да су обојица пали анѓели, те да је Аарон, иако то не зна, такозвани непхилим, анѓео на земљи који има анѓеоске моќи и људску душу, који разумије говор свих биќа и којега ќе, најдаље два дана након осамнаестог роѓендана, убити "Силе", анѓели уништења. Но, Зеке открива још нешто - Аарон није обичан анѓео, он је анѓео искупитељ. С кошмаром у глави, Аарон поклушава живјети нормалан живот, у школи упознаје дјевојку Вилму (Ф. Андраде), која му се свиѓа, захвалан је Лори и Тому на роѓенданској забави коју му припремају, избјегава сукобе са школским насилницима. Но необичне догаѓаје више не може игнорирати: аутистични Стевие црта анѓеле и почиње говорити, а Аарону се јави анѓео Цамаел (Р. Wортхy) који каже да га тражи стољеќима и да га мора спасити од Сила...

Слики

Fallen

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.