poster

Mermaid

Mermaid (2000)

Режисер: Peter Masterson

рејтинг: 6.7/10

Содржина

Деси (Ј. Ферланд) неутјешна је петогодишњакиња која након смрти свог оца има озбиљних психичких проблема. Не прихваќа очеву смрт и упорно ишчекује његов повратак. Њезина мајка Рхонда (С. Матхис) не зна како би јој помогла. Кад Деси предложи да напише писмо оцу на небу и завеже га за балон који ќе му однијети писмо, очајна Рхонда пристане, мислеќи како ќе то можда олакшати Десино исказивање осјеќаја. Вјетар балон с писмом однесе тисуќу километара далеко, до маленог насеља Мермаид. Ондје га случајно пронаѓе Wаде МцКиннон (Д. Каyе) који га однесе својој обитељи. Они одлуче отписати несретној дјевојчици и на необичан начин успијевају је утјешити и убрзати њезин психички опоравак....
Врло добра дирљива обитељска драма која се темељи на истинитим збивањима, с низом тешких и мучних ситуација, али и с оптимистичним завршетком. Особито је шармантна малена Јоделле Ферланд у улози Деси.

Слики

Mermaid

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Brazdat (1973)

    image
  • Zemrat që nuk plaken (1977)

    image
  • Beni Walks On His Own (1975)

    image
    The adventures of a young boy, who comes to live from city to a village during school vacations.
  • Qyteti më i ri në botë (1974)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.