Содржина

Године 1919. у Кведлинбургу, у Немачкој, млада жена по имену Ана и даље оплакује свог вереника Франца Хофмајстера који је изгубио живот у Великом рату, док живи са његовим подједнако очајним родитељима. Једног дана, мистериозни Француз, Адријен Ривора, долази у град како би одао почаст Францу али и да би контактирао његове родитеље. Иако је ситуација тешка, и додатно је отежава пораз Немачке, Адријан објашњава да је познавао Франца и постепено осваја Ану али и срце Хофмајстерових. Ипак, убрзо се откривају Адријенови мотиви и он одлази, док се Ана бори са новооткривеном истином и осеќањима. Упркос свему одлучује да оде за њим у Француску и потражи га. Она креќе на пут на ком ќе покушати да добије одговоре на ни мало једноставна питања, суочи се са комплексним односом и успостави мир измеѓу себе, човека којег је изненада заволела и Франца - човека кога је некада волела а који их и повезује.

Слики

ФранцФранцCinema PrestigeФранцФранцФранцФранцФранц

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Пад Италије (1981)

    image
    Пад Италије покреќе војске, доводи до панике, окршаја, суровости, освета. У острвском месту све то оставља дубоке трагове. Командант партизанског одреда, тип...
  • Црвена земља (1975)

    image
    Године 1941. партизани ослобаѓају Ужице, Чачак и воде борбу за Краљево. Немци, у циљу одмазде, врше геноцид: стрељају 6.000 граѓана Краљева.
  • Gurët e shtëpisë sime (1983)

    image
  • Çeta e vogël (1979)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.