рејтинг: 5.6/10
Оценка на корисникот: 7.5/10
(2 гласови)

Содржина

Со намера да ја пополнат дупката во својата врска, Ана и Јухан одат до една крајбрежна куќа позајмена од богати пријатели. Откако сведочат несреќа на карпестиот брег, тие примаат еден пар со кои дознаваат дека имаат многу заедничко.
Со намера да ја пополнат дупката во својата врска, Ана и Јухан одат до една крајбрежна куќа позајмена од богати пријатели. Откако се сведоци на една несреќа на каменото крајбрежје, тие примаат дома една ранета жена и нејзиниот маж – пар со кои дознаваат дека делат многу работи. Ана и Јухан почнуваат да се преправаат дека куќата е нивна, вклучувајќи ги гостите во игра на доминација што ја носи нивната врска до работ на уништување.

Слики

ПреправачиПреправачиПреправачиПреправачиПреправачиПреправачиПреправачиПреправачиПреправачиПреправачиПреправачи

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Boyfriend Killer (2017)

    image
    After the death of her son in a car crash, a grieving woman starts to suspect that his vindictive girlfriend set it up to look like an accident.
  • Заједно (2011)

    image
    Једне ноќи када цењени београдски архитекта Урош, несмотреношќу своје жене Марије, открије доказ прељубе, брак коначно пуца. Она одлучује да оде с љубавником и да...
  • Часови (2013)

    image
    Татко се бори за неговата ќерка да го преживее ударот на ураганот Катрина.
  • Крај насиља (1997)

    image
    Мајк Макс је холивудски продуцент чији филмови су екстремно насилни трилери. То је жанр који је Мајку донео богатство, а његовој жени Пејџ обезбедио луксузан...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.