poster

Lord, Give Me Patience

Señor, dame paciencia (2017)

Режисер: Álvaro Díaz Lorenzo

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.3/10

Содржина

Грегорио је чангризави банкар и фан Реала из Мадрида. Када његова жена изненада премине, он чврсто одлучује да испуни њену последњу жељу: да проведе један викенд са њиховом децом и њиховим партнерима у Санлукар де Барамеди и проспе њен пепео у реку Гвадалкивир. И ту почињу проблеми за Грегорија јер је Сандра, његова кќерка, удата за Ѓордија, Каталонца који је задрти фан Барселоне и којег не подноси. Његова друга кќерка, Алисија, се забавља са Леом, хипиком анархистом којег такоѓе не може да смисли. Ту је и његов млади син, Карлос, са којим не прича веќ 6 месеци, од кад је овај одлучио да "изаѓе из ормара" и представи му свог дечка Енека, Баска Сенегалских корена. Ово путовање ќе ставити на пробу толеранцију и способност опраштања дисфункционалне породице попут многих других, у којем ќе морати да науче да прихватају једни друге онаквим какви заиста јесу, са свим својим врлинама и манама.

Слики

Lord, Give Me Patience

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Како да се создаде девојка (2019)

    image
    Јохана е бистра, чудна, шеснаесетгодишна екстровертна девојка со бесни хормони и огромни соништа. Иако го сака своето големо, бучно, дисфункционално семејство,...
  • Lady of the Manor (2021)

    image
    A flatulent, aimless ne'er-do-well becomes a tour guide in a historic estate, and winds up befriending the manor's resident ghost.
  • Ова не е глупав тинејџерски филм (2001)

    image
    Во средното училиште „Џон Хјуз“ учениците се исти како и во сите други тинејџерски филмови. Фудбалската ѕвезда Џејк се обложува со арогантниот Остин дека може да...
  • Општинско дете (1953)

    image
    Сви се хвале милосрѓем према детету предатом општини на старање. И док на његов рачун праве каријеру, дете остаје само и незбринуто.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.