Содржина

Седамнаестогодишња Нама Бараш ужива у алкохолу, дроги и дружењу са истомишљеницима. Њене активности представљају бекство од куќе у којој се родитељи стално сваѓају, и бунтовне сестре која се пријавила у војску и једног дана мистериозно нестала. Кад се у школи појави нова ученица, Нама се први пут истински заљубљује и јачина тог искуства је збуњује и даје њеном животу ново значење.

Слики

БарашБарашБарашБарашБарашБарашБарашБараш

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Муке Ернеста Блиса (1936)

    image
    Ернест Блисс је угледни богаташ који се, без обзира на богатство, ужасно досаѓује. Једнога дана, забринути Ернест одлучи посетити доктора Сир Јамес-а Алдроyд-а,...
  • Судија Прист (1934)

    image
    Самопрокламовани "судија" Вилиам "Били" Прист из Кентакија, председава у судском предмету у коме се суди одметнику који је неправедно оптужен за убиство.
  • Бриџит Џонс: На работ на разумот (2004)

    image
    Откако ќе најде љубов, Бриџит Џонс се прашува дали навистина има сè за што сонувала.
  • Моjата Грчка Сватба (2002)

    image
    Тула Портокалос е 30-годишна Гркинка која работи во семејниот ресторан во Чикаго. Татко ѝ Гас има една единствена желба - таа да се омажи за пристоен Грк. Но Тула...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.