рејтинг: 7.3/10
Оценка на корисникот: 8.5/10
(105 гласови)

Содржина

Филм говори о двојици полицајаца из Лос Анѓелеса, Џеку Травену и Херију Тимплеју, који спрече бившег полицајца и стручњака за израду бомби Хаварда Пејнеа у намери да измами откупнину у износу од 3 милиона долара држеќи тринаестеро људи као таоце у лифту окруженом бомбама. Након што се акција спасавања таоца успешно оконча, све упуќује на то да је Пејн починио самоубиство, а Џак и Хери добијају полицијска одличја за ту акцију. Али, следеќег дана Џак бива сведоком експлозије аутобуса у којем гине возач, који је уједно био и његов познаник. Неколико тренутака након експлозије, на оближњој телефонској говорници зазвони телефон, а са друге стране линије је наводно мртав Пејн са новим задатком за Џека. Овај пут у аутобус поставља бомбу која ќе се активирати уколико његова брзина кретања падне испод 50 миља на сат.

Слики

БрзинаБрзинаБрзинаБрзинаБрзинаБрзинаБрзинаБрзинаБрзинаБрзинаБрзинаБрзинаБрзинаБрзинаБрзинаБрзинаБрзинаБрзинаБрзинаБрзина

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.