poster

Нити, Ал Капонеов наследник

Frank Nitti: The Enforcer (1988)

Режисер: Michael Switzer

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.1/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Биографска прича о успону и паду злогласног Френка Нитија, чувеног мафијаша чија је каријера кренула узлазном путањом након хапшења Ал Капонеа. Уједно ово је сјајан портрет Америке из времена прохибиције! Млади и амбициозни берберин Френк Нити (Антхонy ЛаПаглиа) врло брзо постаје човек близак тадашњем краљу чикашког поsемља - Ал Капонеу. У моменту када Капоне одлази у затвор, Нити га, као његова десна рука, наслеѓује на челу мафије. Меѓутим долазак Хјуа Келија (Мицхаел Мориартy), бриљантног младог тужиоца обележиќе почетак краја Френка Нитија.Филм приказује неке од стварних догаѓаја који су обележили владавину ове двојице мафијашких „великана од којих су сигурно најпознатији Масакр на Дан Светог Валентина и убиство градоначелника Чикага.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Еднакви шанси (2006)

    image
    Зависноста од коцкање ги прикажува приказните на тројца луѓе кои немаат ништо заедничко освен проблемот кој им ги уништува животите.
  • Мали (2018)

    image
    Четири године затвора нису промијениле Фрању. Он је дилер. Супруга му умире, а њезини родитељи желе га приказати као неспособног родитеља и узети му скрбништво...
  • Депс (1974)

    image
    Остварење прати живот бившег робијаша, који покушава да се уклопи прихватајуќи друштвене норме, започињуќи нормалан живот, али у томе га ометају сталне полицијске...
  • Значка на честа (2015)

    image
    Двајца детективи за наркотици се под истрага откако едно дете е убиено за време на насилно запленување дрога.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.