poster

Лудирање

Freaky Deaky (2012)

Режисер: Charles Matthau

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.5/10
Оценка на корисникот: 3.5/10
(2 гласови)

Содржина

Филм је снимљен по истоименом роману Фреакy Деакy познатог писца Елмореа Леонарда. Радња филма је смештена у 70-е године прошлог века и прати групу радикала који су се одлучили направити неколико бомби и искористити их како би постали богати. Али ту је и полицајац који их наравно одлучи спречити.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Многу се грижам (2020)

    image
    Одличната Розамунд Пајк, која за овој филм ја доби наградата #GoldenGlobe во категоријата Actress in a Musical or Comedy Motion Picture, ја игра Марла, жена која...
  • Тотална збрка (2002)

    image
    Двојица плаќених убица из Њу Џерзија појављују се у Мајамију како би убили бизнисмена Артура Херка. Они одлучују да се ушуњају у његово двориште у исто време када...
  • Одговорност (2012)

    image
    Груба комедија за тинејџер кој еден ден работи како возач на искусен платен убиец кој го води на патување низ валканиот свет на убиства, трговија со луѓе и одмазда.
  • Г. и г-ѓа Смит (2005)

    image
    Брачна двојка на којашто ѝ е здодевно открива дека и двајцата се професионални убијци најмени од конкурентни агенции да се убијат меѓусебно.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.