рејтинг: 5.7/10
Оценка на корисникот: 5.3/10
(3 гласови)

Содржина

Митцхел (Ц. Цампбелл), Десирее (Б. Wхите) и Јохннy Баннер (М. Барбуто) окупљају се у куќи своје мајке Росалинд (М. Руехл), јер су добили обавијест да је мајка претрпјела срчани удар. Росалинд, енергична градоначелница Пинеwоод Хиллса, није навикла на мировање, па под покривачем држи снопове докумената и мобитела. Дјеца су уједно забринута за њезино здравље и љута због непослушности, јер је лијечник наредио строго мировање.
Десирее, коју суграѓани препознају и траже аутограм, одлази у градски уред обавити неке послове умјесто мајке и ондје упознаје Цолина Ротха (Ц. Цоннелл), човјека, иначе врло згодног и привлачног, који јој открива како је град пред стечајем и да има још мало времена за плаќање обвезница.
Ту није крај откриќима: мајка, која не показује никакве знакове болести, има план: она жели да се за предстојеќу прославу Дана захвалности њезина некад славна дјеца поновно окупе у роцк саставу Баннери, те тако прикупе новац који би град спасио од стечаја... Но, троје глазбеника има дубље проблеме у односима него што желе показати пред мајком.

Слики

Баннери поновно на окупу

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Листа неостварених снова (2021)

    image
    Свјесна да јој се ближи крај, смртно болесна жена потражи кќер коју је дала на посвајање још као дијете. Њих двије одлуче заједно остварити све што је на њиховом...
  • Misioni përtej detit (1988)

    image
    Four partisans land on a Greek island across the sea, having convicted someone of serious crimes. The film focuses on the difficulties facing these partisans on...
  • The Return of the Dead Army (1989)

    image
    A military and a priest are trying to find the bones of the Italian army in Albania 15 year after the end of World War II.
  • Грешното образование на Камерон Пост (2018)

    image
    Навистина, Камерон излегува со момче, но таа е вљубена во девојка од својот клас. Кога е фатена како се бакнува со неа в кола, старателите преземаат драстични...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.