poster

Дворци од леда

Ice Castles (2010)

Драма, Pоманса, Cпорт | САД, Канада
Режисер: Donald Wrye

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.1/10
Оценка на корисникот: 4.6/10
(5 гласови)

Содржина

Алеxис Wинстон (Таyлор Фиртх) је млада дјевојка која сања о успјешној каријери у умјетничком клизању. Пут према остварењу тога сна мукотрпан је и због њега занемарује обитељ и дечка с којим прекида. На једном од тренинга, Алеxис доживи тешку несреќу због које изгуби вид и увјерена је да јој је живот уништен. Убрзо се изнова заљуби у бившег дечка Ницка (Роб Маyес), који јој уз помоќ обитељи помаже да схвати да није све изгубљено и да још увијек може остварити своје снове.

Слики

Дворци од леда

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Џери Мегвајер (1996)

    image
    Спортски агент е отпуштен од моќна агенција кога ќе оствари победничка серија. Со најмалку важниот клиент на неговиот некогаш полн список, и единствената личност...
  • Лолита (1997)

    image
    Професор по англиски се вљубува во малолетничка и мора да се соочи со последиците од своите постапки.
  • Љубав у ТВ продаји (2020)

    image
    Двоје водитеља присиљено је сураѓивати у покушају да добију промакнуќе. Но откривају да кемија измеѓу њих постоји и кад нису пред камерама.
  • Љубовни ноти (2007)

    image
    Кога популарната и барана ѕвезда на кантри музика, Џејми Дерингер, се согласил да биде интервјуиран од Нора Фланери, која е критичарка од областа на класичната...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.