Содржина

Убавата и талентирана 30-годишна Нина и нејзиниот маж Гаспар имаат успешна компанија за костими за капење во Париз. Гаспар сака да мине време со швалерката, па ја праќа Нина на едномесечна програма за слабеење на Алпите. Дебелката Нина неволно прифаќа... На „фармата за дебели“, Нина среќава група луѓе кои треба да ги намалат килограмите и се спријателува со две жени со „дебели“ карактери. Тоа се Емили, дебела и топла домаќинка, која тврди дека „Големото е убаво“, но доаѓа во бањата секоја година и не признава дека не е среќна и здрава како што изгледа, како и Софи, адвокатка која одбива да старее, држи диета за да го контролира своето тело и плаќа за секс за да го контролира своето срце. Помеѓу потењето на часовите по фитнес и учењето за правилна исхрана, нашите три протагонистки стануваат најдобри пријателки, заедно кршејќи ги правилата, флертувајќи или јадејќи сочни оброци во ресторан! И тогаш почнуваат да сфаќаат дека среќата и успехот можат да дојдат само кога човек ќе се прифати себеси.

Слики

Големо е убавоГолемо е убавоГолемо е убавоГолемо е убавоГолемо е убаво

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Mr. Bones 2: Back From The Past (2008)

    image
    A sequel to the 2001's "Mr. Bones," which follows the further adventures of a white African witch doctor.
  • Уште Хани фалеше (2015)

    image
    Животот во едно семејство во предградието тече нормално, сѐ додека кај нив не дојде една далечна роднина, голема поп-ѕвезда...
  • За и против (2020)

    image
    Една проблематична забелешка е премногу: професорот Ричард Пол е во опасност да биде исфрлен од својата работа откако ја навредува студентката по право Наима...
  • Sevimli Hırsız (1989)

    image
    Metin is a rich man. He is kidnapped. At thieves' house Metin falls in love with Selma (woman thief). Metin decides to be a thief for making Selma loves him.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.