рејтинг: 6.9/10
Оценка на корисникот: 7.1/10
(7 гласови)

Содржина

Десет година након што је нестао из породичног живота, Вилијам Свит се враќа у Нову Скотију на сестрино венчање. Упркос чињеници да је отишао као морбидно дебели тинејџер а претворио се у мршавог, згодног и самоувереног момка, сусрет са свима постаје пун огорчења. Иако се поново везује за своју вољену сестру Розмери и баку Грејс која болује од Алцхајмерове болести, мора да прихвати чињеницу да је брак његових родитеља на рубу пропасти. Такоѓе је сведок томе да је његово одсуство оставило трага на његовог оца алкохоличара Виски Мека, мајку Ајрис и Виолету млаѓу сестру коју никада није упознао. Прошлост се задржала у ваздуху Вилијамове куќе из детињства, узнемирујуќе визије њега самог као дебелог тинејџера га прате свуда. Није само дух прошлости тај који враќа слике. Розмерин нови муж Флечер бесрамно флертује са Вилијамом враќајуќи сеќања на болну везу коју су имали као тинејџери. Када Ајрис нестане, Вилијам мора да се суочи не само са сликама из прошлости веќ и са незавршеним пословима које је оставио иза себе.

Слики

Висеќи вртови

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Love Your Name (1984)

    image
  • Unë e dua erën (1991)

    image
  • Ана Карењина (1948)

    image
    Ана Карењина је један од Толстојевих најлепших романа, описује друштвену и личну психологију тога доба. Радња се врти око две љубави - једне среќне и једне...
  • Në prag të jetës (1985)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.