poster

Moonskin

La ragazza dalla pelle di luna (1972)

Pоманса, Драма | Италија
Режисер: Luigi Scattini

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.5/10
Оценка на корисникот: 5.7/10
(3 гласови)

Содржина

Beautiful italian movie written and directed by Luigi Scattini. It marked the film debut of Zeudi Araya. Alberto, an engineer, and Helen, a magazine photographer, have been married for a few years, but their marriage is in crisis. They decide to take a trip to the Seychelles, where everything will happen.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Форест Гамп (1994)

    image
    Историјата на САД од 1950-ите до 1970-ите ја гледаме од перспектива на човек од Алабама со коефициент на интелигенција 75 којшто повторно се здружува со...
  • Фотографија (2020)

    image
    Mae Morton discovers a hidden photograph after her estranged mother's death and begins to investigate her past, which leads to an unexpected romance.
  • Последното танго во Париз (1972)

    image
    Марлон Брандо испорачува фасцинантна изведба како човек растргнат од самоубиството на неговата сопруга и кој се обидува да ја закопа својата тага во ненадејна,...
  • Љубав у ТВ продаји (2020)

    image
    Двоје водитеља присиљено је сураѓивати у покушају да добију промакнуќе. Но откривају да кемија измеѓу њих постоји и кад нису пред камерама.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.