Содржина

Преобраќени затвореник и лечени алкохоличар, Че, дао је све од себе свом вољеном сину јединцу Џесу кога је сам подигао пружи нормалан живот. Његова жеља да се искупи је доведена у питање када Че открије да је Џес геј.
Одрастајуќи у кварту Мисија у Сан Франциску, Че Ривера (Бенџамин Брет) је одувек морао да се бори да преживи. Он је човек од угледа у крају у коме живи због своје мушкости и снаге, али и због свог хобија – склапања дивних аутомобила са спуштеним трапом. Он је истовремено и неко ко улива страх због својих уличних манира и пргаве нарави. Преобраќени затвореник и лечени алкохоличар, Че, дао је све од себе да пружи нормалан живот свом вољеном сину јединцу Џесу кога је сам подигао после женине смрти. Меѓутим, његова жеља да се искупи је доведена у питање када открије да је Џес геј. У бесу, Че дивљачки пребија Џеса и одриче га се. Он губи сина, али успут губи и самог себе. Повучен и усамљен, Че схвата да му сав тај патријархални понос ништа не значи и да је, покушавајуќи да одбрани своју идеју о мушкости, жртвовао оно до чега му је највише стало – синовљеву љубав. Да би преживео у свом крају, Че је одувек морао да се бори песницама. Да би остао човек, Че ќе морати да прихвати једну страну своје личности коју никада није показао.

Слики

МисијаМисијаМисијаМисијаМисијаМисија

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Под морското синило (2010)

    image
    Доктор Хок и неговиот тим во подводниот истражувачки центар го истражуваат животот, навиките и јазикот на делфините. Со помош на компјутерска програма успеваат да...
  • Квар (1978)

    image
    Новинар живи уходаним граѓанским животом, у браку са женом из угледне породице. Меѓутим, реѓају се сукоби са сефом на радном месту, брак се клима, а спољна...
  • The Old Shell (1980)

    image
  • Тоа вечерно сонце (2009)

    image
    Тенесиски фармер се враќа во својата фарма и мора да се соочи со семејното предавство, повторната појава на еден стар непријател и загубата на својата фарма.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.