Содржина

Филмски серијал познат по модерном плесу, интересантним ефектима и љубавној причи добија четврти део под називом "Степ Уп: Револутион". Има све потребне елементе као и његови претходници, али је питање да ли ќе поновити и њихов успех.
Као и у претходним деловима, фокус приче је на групи играча и њиховој борби покренутној из емотивних и социјалних мотива. Овог пута главни ликови су Емили и Шон, двоје младих које зближава љубав према плесу. Меѓутим, комшилук из којег је Шон и његова плесна група налази се у опасности јер Емилин отац жели да их исели и на том месту изгради свој пројекат. Због тога се Емили придружује групи и они претварају своје наступе у протесте са јасном поруком да желе да сачувају свој крај.

Слики

Ухвати ритам 4Ухвати ритам 4Ухвати ритам 4Ухвати ритам 4Ухвати ритам 4Ухвати ритам 4Ухвати ритам 4Ухвати ритам 4Ухвати ритам 4Ухвати ритам 4Ухвати ритам 4Ухвати ритам 4Ухвати ритам 4Ухвати ритам 4Ухвати ритам 4

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Фати го ритамот 5 (2014)

    image
    Све звезде из претходних филмова "Ухвати ритам" иду заједно у блештави Лас Вегас, да се боре за победу која може да одлучи о њиховим сновима и каријерама.
  • Париз 36 (2008)

    image
    Пролет е 1936 година. Париз е во состојба на несигурност со оглед на сè поголемиот раст на Третиот рајх. Иако досега овие работи не го интересираат Жермен, кој...
  • Мајлс на челу (2015)

    image
    Усред плодне каријере, крајем седамдесетих година, Мајлс Дејвис на пет година нестаје из јавности. Живи у изолацији док се носи са хроничним болом кука, а здравље...
  • Музиката на моето срце (1999)

    image
    Номинирана за Оскар интерпретација на вистинска приказна за учител кој се борел со системот за да може да ги учи сиромашните деца од Харлем да свират виолина.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.