рејтинг: 5.3/10
Оценка на корисникот: 7/10
(11 гласови)

Содржина

Велику обитељ чека узбудљива авантура у Пуерто Рицу! Обитељ Цладwеллс путује у Пуерто Рицо, гдје је патер фамилиас осигурао посао. Дадиља је одбила поќи на пут па запослени родитељи Јеннy и Оивер морају пронаќи времена за своју тек роѓену бебу Сарах, свладати генерацијски јаз меѓу својом дјецом, бити успјешни у каријери те држати своју несташну дјецу под контролом.
“Дадиља: Невоље у рају” треќи је филм “Ау паир” трилогије те први који је настао под продукцијском контролом Диснеyа. Романтична комедија за цијелу обитељ, у визији Марка Гриффитхса, као у прва два дијела, наставља причу о обитељи Цладwеллс.

Слики

Дадиља: Невоље у рајуДадиља: Невоље у рајуДадиља: Невоље у рајуДадиља: Невоље у рајуДадиља: Невоље у рају

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Jeremy Fink and the Meaning of Life (2011)

    image
    Jeremy Fink and his best friend Lizzy must search high and low throughout the streets of Manhattan for clues to unlock the mysterious box he received a month...
  • Kur po Xhirohej një film (1981)

    image
  • Shpella e pirateve (1990)

    image
  • Огнена стихија (2005)

    image
    Неконтролиран пожар станува најголемиот во сезоната и загрозува илјадници хектари земја. Среде пожарот има ранч на кој се наоѓаат огромен број на егзотични...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.