рејтинг: 5.4/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Инспектор сајберкриминала проналази сајт сумњиве садржине на којем је представљен изопачен свет еротике и сексуалне субкултуре где мушкарци траже гојазне жене. Али један од њих прелази све границе уживајуќи у храњењу жена до њихове смрти. Инспектор му улази у траг решен да продре у грешни свет поsемља неувиѓајуќи да га, оно што ќе тамо открити, може коштати живота...или здраве памети.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Сложувалка на стравот 8 (2017)

    image
    Една од најголемите хорор франшизи на сите времиња се враќа по осми пат. Осмиот филм во серијалот „Сложувалка на стравот“ ни ги носи познатата приказна и уште...
  • Одблесоци (2008)

    image
    Кога агентот на Европол, Том Бриндил, ќе го викнат во Барселона, Шпанија, за да го најде серискиот убиец познат како „Пигмалион“ тој доаѓа до исклучително...
  • Злочин у Холивуду (2021)

    image
    Осрамоц́ени бивши полицајац тражи утеху пресељењем у шуму, али његовом мирном животу долази крај када га приватник регрутује да истражи убиство.
  • Прогањање (1963)

    image
    Млади официр Наполеонове војске, који се случајно одвојио од сабораца, прати мистериозну девојку до замка старог Барона, који крије велику тајну.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.