poster

Древна мишологија

Pattie et la colère de Poséidon (2022)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.8/10

Содржина

На далеки пут у древну Грчку нас води млада и паметна мишица Пати која је одувек желела постати хероина. Пати, уз мачка Сема, старог хероја Џејсона и Аргонаута, дружине хероја из грчке митологије, креќе у одважну потрагу како би становницима Јолкуса пружила помоќ у изради кипа грчког бога мора - Посејдона. Јолкус краси споменик Зевсу, али не и Посејдону, што у њему ствара страшну љубомору која прелази у бес. У жару љутње Посејдон становницима Јолкуса одузима златно руно, које им осигурава среќан и лагодан живот, дајуќи им рок до када морају изградити и његов споменик. У пустоловини живота храбра се мишица суочава са најбизарнијим и најопаснијим створењима из овог доба митологије. Забавна авантуристичка прича намењена је целој породици.

Слики

Древна мишологија

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Мавка (2023)

    image
    Наша прича говори о магичној моќи љубави. Та врста љубави која омогуќава људској природи да пронаѓе магију у себи и открива способности и квалитете који оснажују...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.