Содржина

„Талхотблонд“ је истинита прича (и интернетски надимак) прелијепе заводнице адолесцентске доби која с помоќу интернетских играоница ваби мушкарце у своју „цyбер“ мрежу. Кад открије да јој је једна од њезиних жртава лагала и насамарила је, одлучи се осветити те преко интернета лансира фантазију која ќе ескалирати у право убојство. Служеќи се ексклузивним увидом у интернетске поруке, тајна писма, полицијску документацију о случају и ексклузивне затворске интервјуе, „Талхотблонд: Љубав и лажи на интернету“ приказује стравичне детаље трагедије произашле из стварања лажнога виртуалног идентитета.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Роман Полански: Тражен и обожаван (2008)

    image
    Документарни филм о Роману Поланском који је оптужен 1977. године због сумње на сполни однос с малољетницом.
  • Хладни јул (2014)

    image
    Породични човек Ричард Дејн, истражује непознате звуке у својој куќи, једне благе јулске ноќи 1989. године у Тексасу и упуцава провалника Фредија Расела. Иако га...
  • Прослава (2007)

    image
    Уколико желите да сазнате све о креатору Ив Сан Лорану документарац по називу “Прослава” би могао да вам да одговоре и приближи како изгледа модна сцена иза...
  • Атенборо и морскиот змеј (2018)

    image
    Следејќи го Дејвид Атенборо кој се обидува да го анимира животот на ихтосаурусот чии фосилни остатоци стари 200 милиони години биле најдени на британскиот јура брег.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.