Содржина

У овој комедији Вуди Харелсон игра обичног човека, који је умислио да је суперхерој. Филм прати његову потрагу за негативцем капетаном Индустријом, као и однос са психијатром и тинејџерком са којом се спријатељује.
Када падне мрак и изаѓе Месец, најгори од најгорих, "шљам и хуљ" излазе из својих скровишта и тероришу поштене граѓане Хемер Тауна.
Само једна особа је довољно храбра да спречи њихова недела, а то је суперхерој Дифендор (Заштитник).
У филму названом по овом необичном јунаку, Вуди Харелсон игра пристојног граѓевинца Артура Попингтона, наизглед обичног и не баш најбистријег човека.
Артур живи у радионици, коју сматра својим скровиштем (као што је Бетменова пеќина) и ту прави оружја и смишља како да осујети планове зликоваца.
Он покушава да пред лице правде изведе свог архинепријатеља. Артур дотичног зликовца никада није видео, нити зна где је, али је убеѓен да он постоји и да је одговоран за све лоше ствари у његовом животу, укључујуќи и смрт његове мајке.
Због тога Артур, односно Дифендор, креќе у потрагу, наоружавши се необичним арсеналом, који укључује и теглу разјарених оса, кликере, праќку и пендрек.
Током потраге за капетаном Индустријом, самопроглашени суперхерој набаса на тајну полицијску присмотру нарко боса, за којег поверује да је управо његов негативац.
После несреќног пораза, помогне му проститутка, којој је он раније учинио услугу и током целог филма ово неочекивано пријатељство јача.

Слики

БранилоцSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures Television

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Американски психопат (2000)

    image
    Богатиот њујоршки банкар на висока позиција, Патрик Бејтман, го крие своето психопатско его од колегите и пријателите, додека истовремено им се препушта на...
  • Господин Најс (2010)

    image
    Филмот ја следи животната приказна на елитен британски шверцер на дрога - Хауард Маркс познат како Господин Најс. Тој е туристички агент, промотор на рок...
  • Црниот Кју-Клукс-клановец (2018)

    image
    Од визионерскиот режисер Спајк Ли доаѓа неверојатната вистинска приказна за еден американски херој. Во раните 1970-ти, Рон Сталворт (Џон Дејвид Вашингтон) станува...
  • Злосторството на Хенри (2010)

    image
    Откако ќе одлежи 3 години во затвор за грабеж на банка кое не го направил, Хенри Торн (Кијану Ривс) ќе реши навистина да го изврши грабежот. Дел од неговиот план...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.