рејтинг: 7.0/10
Оценка на корисникот: 6.3/10
(3 гласови)

Содржина

Испреплеќуќи биографију и друштвену повијести с културном анализом опсједнутости нашега друштва славом и славнима, овај се документарни филм бави пустоловним животом поп импресарија Роднеyја Бингенхеимера, омиљене личности на глазбеној сцени Лос Ангелеса од раних 1960-их, и пријатеља, човјека од повјерења и доживотног обожаватеља бројних истакнутих особа из свих слојева јавног живота. Као тинејџер, мотивиран љубављу према глазби и чарима Холлywоода, Роднеy је напустио свој дом у сјеверној Калифорнији и отишао у Лос Ангелес, гдје је, унаточ срамежљивости и несналажењу у друштву, одмах постао свеприсутан на концертним догаѓањима. Стално се развијао као новинар, промотор и власник клуба те на крају добио надимак "Градоначелник Сунсет Стрипа". Уз интервјуе са звијездама као што су Давид Боwие, Мицк Јаггер, Цхер, Брооке Схиелдс, Бриан Wилсон, Деббие Харрy, Гwен Стефани, Цоуртнеy Лове, Нанцy Синатра, Цхрис Мартин и многи други, овај документарни филм доноси фасцинантан поглед на живот дефиниран опчињеношќу и камелеонским умијеќем приближавања најпознатијим именима глазбе, филма, телевизије и шире.

Слики

Градоначелник Сансет СтрипаГрадоначелник Сансет СтрипаГрадоначелник Сансет Стрипа

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • У потрази за Беетховеном (2009)

    image
    The first truly comprehensive feature length cinema documentary ever made about Beethoven. With over 60 live performances.
  • Мане: Заокружена прича (2009)

    image
    Британски ликовни критичар Wалдемар Јанусзцзак испричат ќе нам узбудљиву причу о француском умјетнику Éдоуарду Манету.
  • Џастин Бибер: Верувај (2013)

    image
    Животот на Џастин Бибер на сцената и зад неа, за време на неговиот подем кон ѕвездите. Овој неверојатен филм ќе ви даде интимен поглед на турнејата Believe на...
  • Ингрид Бергман - Њеним Речима (2015)

    image
    Ингрид Бергман је била једна од најталентованијих глумица златне ере Холивуда. Добитница три Оскара, награда као што су БАФТА, Цезар и Тони. Била је миљеница...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.