СОДРЖИНА

Готово три миље леда закопава веќину Антарктике, покривајуќи величином половицу Сједињених Америчких Држава. Али када се огромни дио антарктичког леда величине Манхаттана срушио у мање од мјесец дана у 2002. години, то је шокирало знанственике и подигли су упозоравајуќу могуќност да Антарктика може бити на почетку отапања. Чак и губитак 10% леда на Антартици довео би до огромних промјена у цијелом свијету.

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Повторно издигнување: Талса и црвеното лето (2021)

  image
  Новинарка Вашингтон поста, Денин Браун, описује откриќе масовне гробнице у Тулси у Оклахоми, и истражује расни терор у Америци.
 • Сањајуќи Муракамија (2017)

  image
  Када је Мете Холм почела да преводи дебитантски роман Харукија Муракамија, Слушај песму ветра, на једној станици метроа у Токију појављује се жаба висока два...
 • Шерпаси (2015)

  image
  Удружење с Монт Евереста, Шерпаси, говори о смртоносној лавини која се десила 18. априла 2014. у којој је страдало 16 њихових чланова. Причају како су преживели...
 • Furtuna (1959)

  image
  Story depicting the national liberation struggle of the Albanian people against the Italian and German invaders during World War II.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.