Содржина

Симпатични Стефано Нардини (В. Мастандреа) 36-годишњи је римски панкер који памти и боље дане. Веќ дуже време не проналази задовољство у музици коју изводи. Када једног дана затекне своју девојку у наручју другога, закључи да је вриеме за велике промене. У потрази за унутрашњим миром и можда новим почетком одлази у родни Римини верујуќи да ќе му дружење с члановима породице помоќи у среѓивању живота. Врло брзо ќе схватити да није само он тај који има проблеме. Док се његов отац Wалтер (Т. Целио) још увек опоравља од недавног срчаног удара и време проводи играјуќи голф, Стефанова мајка (Г. Буринато) смирење и утеху тражи на сеансама код трендовског гуруа и самозваног шамана. Ту су и Стефанов брат Алберто (Г. Баттистон), некад даровит спортиста који је од болесног оца преузео воѓење фирме, и млаѓа сестра Мицхаела (А. Цаприоли) која је због посла са делфинима прекинула студије.

Слики

Не мисли о томе

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Соседот (2021)

    image
    Берлин, областа Пренцлауер Берг. Даниел (Даниел Брул) е филмска ѕвезда навикната на успехот. Неговиот стан во поткровјето е стилски, а исто така и неговата...
  • Дадилка за фудбал (2011)

    image
    Кога Хелен Хејзлтон ќе го ангажира Одмунд, норвешкиот фудбалер, да работи како бебиситер за нејзините два сина, Одмунд во куќата донесува смеа и ја дели својата...
  • Маратонците го трчаат почесниот круг (1982)

    image
    Семејството Топаловиќ има погребален бизнис, меѓу две војни и две семејства. Aмериканско гангстерство на балкански начин во легендарната црна комедија.
  • Скоро пријатељи (2016)

    image
    Charlie is an unmotivated man in his mid 20s still living at home with his mother and stepfather who falls for a young woman who has a serious boyfriend.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.