Transmetimet në kanale:

FOX Life  

Ishte në kanal:

Puls4  RAI 2  HTV1  PRO 7  

Episodi vijues:

e shtunë
06:45
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 13
e shtunë
07:35
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 14
e shtunë
14:20
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 13
e shtunë
15:15
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 14
e shtunë
22:00
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 15
e shtunë
22:55
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 16
e diel
06:45
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 15
e diel
07:35
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 16
e diel
14:20
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 15
e diel
15:15
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 16
e diel
22:00
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 17
e diel
22:55
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 18
18.7.20
06:45
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 17
18.7.20
07:35
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 18
18.7.20
14:20
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 17
18.7.20
15:15
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 18
18.7.20
22:00
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 19
18.7.20
22:55
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 20
19.7.20
06:45
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 19
19.7.20
07:35
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 20
19.7.20
14:20
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 19
19.7.20
15:15
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 20
19.7.20
22:20
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 21
19.7.20
23:20
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 22
25.7.20
06:45
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 21
25.7.20
07:35
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 22
25.7.20
14:20
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 21
25.7.20
15:15
Pëshpëritës Fantazmash 2, Ep. 22
25.7.20
22:00
Pëshpëritës Fantazmash 3, Ep. 1
25.7.20
22:55
Pëshpëritës Fantazmash 3, Ep. 2
26.7.20
06:45
Pëshpëritës Fantazmash 3, Ep. 1
26.7.20
07:35
Pëshpëritës Fantazmash 3, Ep. 2
26.7.20
14:20
Pëshpëritës Fantazmash 3, Ep. 1
26.7.20
15:15
Pëshpëritës Fantazmash 3, Ep. 2
26.7.20
22:00
Pëshpëritës Fantazmash 3, Ep. 3
26.7.20
22:55
Pëshpëritës Fantazmash 3, Ep. 4
REKOMANDIMET
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.