poster

НАЈБОЉЕ ГОДИНЕ

Najbolje godine (2009)

Комедија, Драма | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 1

епизода: 9

Содржина

Драгошљани траже Андрију (Душко Валентиќ) подијељени у групе. Мајда (Леона Парамински) и Ѓука (Велимир Чокљат) воде љубав за вријеме потраге, остали их чују преко wалкие талкиеја, али не могу открити идентитет љубавника. Корана (Петра Цицвариќ) је љута на Себастијана (Хрвоје Хорват) који не примјеќује њено удварање. Лорена (Катарина Радивојевиќ) је запела у рупи на крову док се рјешавала Божине (Жарко Поточњак) артиљерије. Јана (Јана Боланча) јој долази у помоќ. Њих двије проналазе дневник Лоренине мајке. Дневник открива какве је све тајне у њему Милка скривала. Трагачи наѓу авион, али не и Андрију.
ИН магазин
Ивана Мариќ у слатком је ишчекивању другог дјетета, а објаву блаженог стања одрадила је као права свјетска звијезда - новим видеоспотом за пјесму 'Јао мени'. Пјевачица је пред камерама ИН магазина открила како се носи с нимало лаким почетком трудноќе и прижељкује ли дјевојчицу или дјечака!
Први понедјељак у коловозу резервиран је за шести по реду хуманитарни концерт 'Блатничке ноте доброте', херцеговачки догаѓај године који Мате Булиќ са својим Блатничанима припрема на платоу испред цркве св. Фрање у Блатници. Стижу Марко Перковиќ Тхомпсон, Дражен Зечиќ, Жељко Бебек, Ален Нижетиќ, Далматино, Матија Вујица, Јозо Вучиќ и Зоран Бегиќ, а, наравно, ту је и Мате Булиќ. ИН магазин доноси интервју с Матом Булиќем који ќе открити све детаље везане уз надолазеќи догаѓај.
У Подравкиној кухињи Дражен Ѓуришевиќ за гледатеље ИН магазина открива рецепт за запечене похане шницле!

Слики

НАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕ

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
  • Современо Семејство (2009)

    image
    Оваа ситком серија во сатиричен стил зборува за невообичаеното сродство на проширениот клан Притчет, семејство кое го вклучува патријархот Џеј (Ед Онил), неговата...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.