Оценка на корисникот: 5/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 31 - играна серија

Содржина

Како наставити даље када ти судбина прерано одузме љубав живота? Што кад ти од те љубави остане двоје дјеце која су ти највеќа радост, али и највеќа брига? Је ли мајчина љубав мјерљива?
Одговоре на та питања доноси нова турска серија „Жена. Серија је то која је за екране приковала милијуне гледатеља у Турској и која никога не оставља равнодушним. Тешка животна прича главне јунакиње Бахар потпуни је садржајни помак од досад виѓених турских серија због чега је веќ у првим епизодама постала телевизијских хит.
Главну улогу игра 32-годишња Öзге Öзпиринçци (Бахар) док њезиног супруга игра Цанер Циндорук (Сарп). Бахар и Сарп су живјели скромно и сретно са својом дјецом Нисаном и Доркуом. Но, Сарп погине, а Бахар нема времена туговати - мора својој дјеци осигурати кров над главом и одгојити их у љубави и са сјеќањем на непрежаљеног оца. Иако све упуќује да је Сарпова смрт била несретан догаѓај, Бахар ни не слути да све води ка догаѓају отприје 20 година. Бахар је одрастала без мајке која ју је напустила због другог мушкарца, а судбина је одлучила да је вријеме за суочавање с проблемима из прошлости.
Серија „Жена (турски „Кадин) почела је са снимањем 2017. године у продукцији МФ Yапим, а настала је према јапанском оригиналу. Због великог интерес публике, серија ќе имати и другу сезону чије снимање почиње у рујну ове године.

Слики

ЖенаЖенаЖенаЖенаЖенаЖенаЖенаЖенаЖенаЖенаЖена

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Аси (2007)

    image
    Снажна прича о љубави чије остварење пријече утези прошлости. Заслужује епитет једне од најбољих турских серија. У причи о новој аристокрацији, љубави према земљи...
  • Призори из брачног живота (2002)

    image
    Драмска серија редитеља Данила Вукотиќа у којој главе улоге играју Милица Милша, Марко Живиќ, Милан Чучиловиќ...
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
  • Блеја

    image
    Блеја је кратка играна структура у трајању од десетак минута, у којој пратимо свакодневна дешавања у улазу једне стамбене зграде у Београду. Осамнаестогодишњаци...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.