сезона: 15

епизода: 6

Содржина

Ова породица је променила свет. Под сталном лупом јавности, њихов луксузни стил живота натерао је многе да пожеле да су у њиховој кожи. Данас сви знају за сестре Кардашијан и њихову медијску предводницу Ким. Она је лепа, богата и шармантна заводница. У вези је са познатим америчким репером Кање Вестом, са којим има ќерку, а прошла је кроз буран животни период док коначно није дошла до свог среќног краја.
У корак са Кардашијанима сазнаќете све о овој породици, на челу са сестрама Ким, Кортни и Клои. Ким се креатала у свету познатих пре него што је и сама постала позната широм планете. Била је стилиста холивудских звезда, а једна од њених клијената била је и популарна глумица Линдси Лохан. Ким је, на почетку каријере, заједно са своје две сестре отворила бутик Д-А-С-Х који их је даље прогурао у медије.
У августу 2007. објављено је да ќе бројна породица Кардашијан добити и свој ријалити програм. Иако сестре, на први поглед, изгледају као ривалке које упадају у честе сваѓе, оне су повезане чврстом и нераскидивом породичном везом. Врло динамичан живот, раскош и велепни простор у коме бораве чине праќење њихове свакодневице врло забавним и инересантним.
Веќ након прве сезоне сестре Кардашијан су постале мета многих разговора широм планете и лица заступљена на свим насловним странама новина и часописа. Њихов хаотични живот, специфичан смисао за хумор и интензивно исказивање емоција само су неки од разлога што је ова породица, својим ријалити програмом, само до 2010. године, зарадила чак 65 милиона долара.
У току осам година приказивања шоу је доживео и своју експанзију и добио пропратне серијале као што су “Кортни и Клои освајају Мајами” и “Кортни и Ким освајају Њујорк”.

Слики

U korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa KardašijanimaU korak sa Kardašijanima

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Паклене мачке (2011)

    image
    Јацксон вјерује како се може помоќи свакој проблематичној мачки. Он схваќа да су мачке територијалне и требају свој простор, чега власници нису свјесни, те су...
  • Хаковање система (2014)

    image
    Хаковање система је упутство за напредовање у свим аспектима живота. Брајан Брашвуд се веќ 15 година бави друштвеном манипулацијом и размишља као криминалац -...
  • Аси (2007)

    image
    Снажна прича о љубави чије остварење пријече утези прошлости. Заслужује епитет једне од најбољих турских серија. У причи о новој аристокрацији, љубави према земљи...
  • Призори из брачног живота (2002)

    image
    Драмска серија редитеља Данила Вукотиќа у којој главе улоге играју Милица Милша, Марко Живиќ, Милан Чучиловиќ...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.