poster

Дјевојка са села

Hayat Şarkısı (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 1/10

сезона: 1

епизода: 3

Содржина

Хатиџе примијети што се догаѓа Емине и Салиху. Након тједан дана одлази у Истанбул к свом брату Бајраму и каже му што се догодило. Говори му о Еминеиној болести и сиромаштву у које је запала обитељ. Бајрам одлази са сином Керимом за благдане у село. Хуља с пријатељима шеќе по шуми и сусреќе Керима који бјежи од пса. Хуља страши Керима са змијом коју је уловила. Послије налази Керимове наочале које су ми испале. Док му их ставља, свиде јој се његове очи и каже му да ќе се удати за њега. Бајрам и Салих пију ракију. Бајрам понуди Салиху пуну торбу новца. Салих одбија узети новац и устаје од стола. Куќи навечер долази пијан, ошамари с врата Емине и сруши се на под.

Слики

Дјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са села

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бољи живот (1987)

    image
    У 'Бољем животу', који је и данас илузија свих становника Земљине кугле, обитељ правника Драгише Попадиќа, придошлице у главни град, бори се с уобичајеним...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.