сезона: 1

епизода: 157 - играна серија

Содржина

Драмска серија из овогодишње хрватске продукције је љубавна прича прожета тајнама из прошлости. У серији игра плејада одличних глумаца, на челу са Иваном Херцогом. Момчило Оташевиќ глуми Херцоговог пријатеља-ривала, док је улога жене око које ќе њих двојица укрстити копља поверена Тари Росандиќ.
Прича се гради око самохраног оца Томе (Иван Херцег), кога је супруга Хелена напустила и отишла да ради у иностранство. Брзо се поново заљубила и одлучила да се не враќа. Тома је од тада сам са петогодишњом ќеркицом Машом.
Тома је иначе одрастао у сиротишту, заједно са сестром Бранком, након несреќе у којој су им страдали родитељи. У дому је упознао свог вршњака Ранка, који је као новороѓенче од непознатих родитеља остављен пред вратима. Ранко и Томо су били пријатељи до момента када веза измеѓу њих пуца до размера непоправљивог раскола.
Највеќу подршку у животу Томи пружају брижна сестра Бранка (Олга Пакаловиќ) и најбогатија жена из места Едита (Ксенија Пајиќ) - стара пријатељица његових покојних родитеља. Едита је била млада, у браку са старијим мужем, а Томин и Бранкин отац згодан, мужеван и слаткоречив. Едити је он био љубав живота, а уједно и највеќа бол. Остала је трудна с Томиним оцем и родила Ранка кога је дала као малог у дом за незбринуту децу. Тако Ранко одраста у уверењу да нема породицу и не слути колико је близу своје праве породице.
У Томин живот убрзо улази Соња (Тара Росандиќ), васпитачица у вртиќу, у коју се заљубљује на први поглед. Иако њихов први сусрет, везан за Машу, протиче у тензији, Томо ќе Соњу видети поново када пронаѓе њен веренички прстен и одлучити да јој га врати.
Испоставља се да је Соња Ранкова вереница (Момчило Оташевиќ), али да се још увек колеба да ли да се уда за њега. Соња ни не слути какав је Ранко заправо. Он је моќан човек, предузетник, власник казина и пред њом глуми искреног и верног мушкарца, вешто прикривајуќи своја криминална дела и агресивну нарав. Соња не сумња да се Ранко и Томо познају од пре, али јој је чудно кад Ранко отера Тому с прага кад Томо доѓе да врати веренички прстен Соњи.

Ранко има и љубавницу Сњежану (Нивес Целзијус) која се у њега искрено заљубила. Но, Ранко је потпуно хладан према Сњежани и његов циљ је да ожени Соњу.
И породица врши притисак на Соњу да се уда за Ранка, и то свако из свог разлога. Поред мајке Јасне, која је болесна и депресивна, Соња има и оца Милана, Ранковог књиговоѓу и брата Владу. Кад Соња схвати да је њена породица не само зависна од Ранка него и у великој опасности од њега, пристаје да се уда само из страха и осеќаја дужности.

Слики

Чиста љубавЧиста љубавЧиста љубавЧиста љубавЧиста љубавЧиста љубавЧиста љубавЧиста љубавЧиста љубавЧиста љубавЧиста љубавЧиста љубавЧиста љубавЧиста љубавЧиста љубавЧиста љубавЧиста љубавЧиста љубавЧиста љубавЧиста љубав

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Моќ (2014)

    image
    Јамес Гхост Ст. Патрицк има све: прелепу жену, предиван стан на Менхетну и новоотворени ноќни клуб у Њујорку. У његов клуб, Трутх, долази само елита: позната и...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.